Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2008 21:29 - Малките мъжки РАДОСТИ !
Автор: zakk Категория: Забавление   
Прочетен: 1783 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 31.07.2008 00:19


ПЕНИСЪТ НИ - Вярно, не е нещо особено, да не кажем обратното, ама си е наш, следователно - НАЙ - ХУБАВИЯТ! И от време на време функционира !
Животът е прекрасен.

Бездомното куче - Което единствено пред блока се радва да те види вечер, като се прибираш !

Гълъбите, които се бият за трохи - Които им подхвърляш ! Задължително една по една !

Чуждото нещастие - Винаги ти носи едно такова гузно,ужасно,тайно,чудессно щастие ! Хахахах ;)

Да ти казват "Господине" - А не "чичко", "охлюв" или "ония там", както обикновено се получава.

Да се будиш без махморлук - ЧУДО !!!! А ако е в понеделник сутрин, вече можеш да се смяташ за сериозен човек, тип "с ангажименти"! Поне до петък вечер :)

Пияните клошари - Нещастници, които ти напомнят, че все пак не си най-големият нещастник, а имало и по-лошо! Плюс това дрънкат несвързано! Всеедно гледаш "Шоуто на канала", само дето е смешно :)

Първите глътки бира - Налял си си с пяна, като истински мъж. Отпиваш поне 300г. наведнъж, с дълго подскачане на адамовата ябълка, докато газировката не започне да те пържи нетърпимо! Но междувременно си усетил най-приятния вкус на света, ако не броим този на еротично разтревожена вулва :)

Забравените левове -  В панталони, които скоро не си носил! Дано да са достатъчно, да изведеш 16 - годишната съседка на пица.. и фанта :)

Цигарата след секс - Най-малкото поради факта, че си правил секс, малко ли е ?

Да се оригнеш звучно - Една от малкото радости, които никой никога неможе да ти отнеме !!! Освен ако не се появи някоя сериозна приятелка (ама внимавай малко, пази се, не е толкова трудно, я ни виж нас :)

Плажният волейбол - Като спорт не е кой знае какво - но когато го практикуват жени, просто няма как да  откъснеш поглед от тресящите се цици и впити гащенца! Перфектното еротично забавление за самотни мъже на плажа :)

Да спиш с жена, която мразиш - Примерно шефката. Един вид й го начукваш за всичко, което ти е причинила :))

Да тръгнеш с мръсна газ пръв на светофара - Хвърляйки победоносен поглед към тъжната, смазана от живота физиономия на нещастното момче в съседната астра.

Да ритнеш кутийка ( или друг боклук на улицата) - Подобно на футболна топка ! И да я фалцираш !

Да напълниш резервоара - Супер далавера ! Гаранция, че до края на седмицата бензинът ще поскъпне поне с 10 стотинки!

ДА СЕ ПОЧЕШЕШ ПО ТОПКИТЕ !!! - Чел съм някви известни западняци, примерно Св.Августин, които казват, че да се раздаваш, да помагаш на изпадналите в беда и т.н. водело до най-голямото душевно удоволствие в живота...ГРЕШАТ !!!

Разговор с красива жена - В случай, че си се престрашил - нищо че като цяло приличаш на насекомо. Ясно е, че никога няма да ти пусне, но все пак надеждата умира последна.

Да псуваш на стадиона - "За завариш жена си със сенегалският посланик дано" и подобни, още по-звучни реплики, които реално борят стреса! В компанията на стотици други мъже, дошли на мач от българското първенство.

Да се изакаш сутрин ! - Сякаш изведнъж отслабваш с няколко килограма ! Вече можеш да започнеш деня - и сякаш самия живот - на чисто :))

Шкембе-чорбата - Каква по-хубава закуска ... (преди лягане) ? :)

Да те дават по телевизията - Ихаа, всички роднини и приятели те тупат по рамото и казват "абе, гледах те"! Дори онези, които се правят, че не гледат телевизия !

Да намериш място за паркиране - Сутринта ! Близо до офиса ! Без да обикаляш 20 минути наоколо! Божичко, днес сигурно е щастливият ти ден !

Да уцелиш кошчето за боклук от другия край на стаята - Топче хартия и съвсем небрежно хвърляне тип "кво пък толкова". Ами това, че истинските мъже в такъв случай се насират от кеф !


Тагове:   мъжки,   Малките,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eien - ...и бульон трезве призори в шише до леглото
01.08.2008 15:28
след препивка...
Ха-хаааааа! Чудесни попадения!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zakk
Категория: Забавление
Прочетен: 156962
Постинги: 70
Коментари: 69
Гласове: 349
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930